Servisní síť KAR-mobil se v posledních měsících rozrostla. Z Moravy postupně expanduje do Čech. Nejnovějším přírůstkem je provozovna v Mnichově Hradišti.


„Rozšiřování naší sítě je jeden z důležitých úkolů, kterým podporujeme jak naše stávající zákazníky, kteří v regionech působí již delší dobu, tak chceme samozřejmě oslovit i zákazníky nové,“ říká k expanzi sítě KAR-mobil jednatel společnosti Luboš Cekr.


V Mnichově Hradišti převzal KAR-mobil provozovnu společnosti SCANtech v areálu Truck Arény na Černé silnici 369. Servis se doposud věnoval především pozáručnímu servisu značky Scania, nicméně portfolio služeb je  mnohem širší. Servis KAR-mobil v Mnichově Hradišti dokáže nabídnout záruční servis vozidlům Ford Trucks a pozáruční servis vozidel Scania, Tatra, Iveco, Mercedes-Benz, MAN atd. Servisuje také přípojná vozidla. V rámci komplexního servisu patří do nabídky měření emisí, ověřování tachografů i příprava na STK. Specialitou servisu je zaměření na opravy řídících jednotek a generální opravy motorů a převodovek.


Dalšími pobočkami, které rozšířily servisní síť KAR-mobil jsou: Benešov u Prahy, Plzeň a Sušice.

KAR-mobil Mnichovo Hradiště

Černá Silnice 369 (dříve SCANtech)

Truck Aréna

295 01 Mnichovo Hradiště

tel.: 775 595 900